Matematik

Differentialregning

13. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle, som kan forklare mig, hvad øverste sætning betyder?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2017 af mathon

1)
           f{\, }'(x)=3=f(x)=3x-3

                            6=3x_o

                            2=x_o        


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2017 af mathon

2)
           f{\, }'(x)=2x=f(x)=x^2

                            2x_o={x_o}^2

                            {x_o}^2-2x_o=0       

                            x_o(x_o-2)=0

                            x_o=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.

                           

                           


Svar #4
15. januar 2017 af Anonyminized (Slettet)

Hvad gælder der for den tredje? Der gælder vel det samme princip, men man tager bare kvadrotroden!


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2017 af mathon

3)
          f{\, }'(x)=\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; \; \; \;\; \; \; x>0

          f(x_o)=f{\, }'(x_o)

          \sqrt{x_o}=\frac{1}{2\sqrt{x_o}}

          x_o=\tfrac{1}{2}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.