Matematik

Andengradsligning

15. januar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der har mellem regningerne og svaret til denne opgave? :)

Vil bare være sikker på at den er rigtig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2017 af StoreNord

Hvad har du da fået?


Svar #2
15. januar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet)

Har fået det til at give 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2017 af StoreNord

Helt korrekt.     Men du var lidt længe om at svare.              :)


Svar #4
15. januar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet)

hahah, sorry :)


Svar #5
15. januar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet)

Men er det rigtigt opstillet?

føler jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2017 af ftpsmb

Nice


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. januar 2017 af StoreNord

ax2+4x+2=0            d=42-4·a·2=0 <=>   8a=16   <=>   a=2


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.