Matematik

Hjælpe mig med nogen opgaver

16. januar 2017 af Juliemus00 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej er der nogen der vil hjælpe mig med nogen matematik opgaver ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2017 af StoreNord

Ja da.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2017 af StoreNord

Lille mus, kom ud af hullet ...                       :)


Svar #3
16. januar 2017 af Juliemus00 (Slettet)

Hahaah ;)

Jamen her er de



2. Udviklingen i antal individer i en bestemt population kan beskrives ved

N(t)= 500* 0,95t

Hvor n(t) er antal individer til tidspunkt (målt i døgn).

A) gør rede for, hvad tallene 500 og 0,95 fortæller om udviklingen i antal individer i population

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2017 af mathon

1.
               m(x)=3000\cdot 1{,}04^x
hvor x er antal år efter 2008 og m er træmassen i m3.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2017 af mathon

2.
         500 er antal individer til tiden 0.

         0,95 = 1 - 0,05 = 100% - 5% er fremføringsfaktoren.
    
         vækstraten er -5%.


Skriv et svar til: Hjælpe mig med nogen opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.