Matematik

Bestem en forskrift???

18. januar 2017 af juliee1hd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er ved at lave en matematik aflevering til i morgen og kan ikke rigtig komme i gang, opgave beskrivelsen lyder:
"En virksomheds afsætning målt i antal stk. er en funktion f af prisen x pr. stk. målt i kroner. Forskriften for f er bestemt således:     f(x)= -50x+3500"

Og opgaven lyder: "Bestem en forskrift for omsætningen i kroner som funktion g af prisen"

Nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2017 af mathon

        omsætning = afsætning gange enhedspris.


Svar #2
18. januar 2017 af juliee1hd (Slettet)

Men kender hverken afsætningen eller enhedsprisen??


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2017 af mathon

afsætning =  -50x+3500

enhedspris = x

                                         omsætning = (-50x + 3500) · x = -50x+ 3500x


Svar #4
18. januar 2017 af juliee1hd (Slettet)

Nååååår!! Nu giver det mening. Tusinde tak mathon


Skriv et svar til: Bestem en forskrift???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.