Matematik
andengradspolynomien
19. januar 2017 af
LineSuhe
-
Niveau: A-niveau
HJÆLP, ved ikke hvordan jeg gør....
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-01-19 kl. 21.47.35.png
Svar #2
19. januar 2017 af mette48 (Slettet)
f(x) er en sur parabel, der går gennem (0,0) og gennem (1,1)
f'(x)= -2x
tangentens hældning er -2
g(x)=2x2+bx+c
find g'(x)
sæt g'(1) = -2 find b i den fremkomne ligning
Svar #3
19. januar 2017 af Number42 (Slettet)
D to funktioner er lig hinanden i røingspunktet
-x x = 2 x x + b x + c
Find x = (- b pm sqrt( bb - 12 c) )/6
b b = 12 c fordi der er kun en løsning og x = - b/6
Samtidigt er x =1 så du har b og c
-x x = 2 x x + b x + c
Find x = (- b pm sqrt( bb - 12 c) )/6
b b = 12 c fordi der er kun en løsning og x = - b/6
Samtidigt er x =1 så du har b og c
Skriv et svar til: andengradspolynomien
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
