Matematik

Hjælp til to eksamensopgaver

21. januar 2017 af lololololololol123 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har virkelig brug for hjælp til disse to opgaver!

Vedhæftet fil: Udklip1.PNG

Svar #1
21. januar 2017 af lololololololol123

Hov. Mangler også denne:

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Den nederste

Set u = e^(ax) hvor a er det tal der står i oogaven

Sæt f(x) =0

Så får du et udtryk i u og 1/u som du ganger igennem med u
Det giver en andengradsligning i u som du løser.

Erstat u med ekxponential udtrykket og tag log() af begge sider

De to løsninger trukket fra hinanden giver afstanden

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Den øverste

Ligningen for en tangent er y = f'( x-xo) + f(xo)

Så bare differentier og indsæt

Anden halvdel y= f'(xo) x = ( 2xo -50/xo) x



Svar #4
24. januar 2017 af lololololololol123

Problemet er i den øverste, at jeg ikke aner, hvordan jeg får differentieret den ligning!


Skriv et svar til: Hjælp til to eksamensopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.