Matematik

En mulig graf

28. januar 2017 af kawdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med følgende opgave?

Tegn en mulig graf for en funktion f, der opfylder følgende:
f har difinitionsmængde ]2;10[

f(8)= 8 og f(3) = -3

f er differentiabel

fortegn og nulpunkter for f' er som angivet på tallinjen:

x   2    3       5         8        10 
---o----|------|--------|-------o---> 
f'(x)   - 0  +  0   +    0    -

Hvordan skal jeg tegne grafen? er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2017 af StoreNord

--

Vedhæftet fil:20170128_205153.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2017 af SuneChr

# 1
Punktet (3 ; 1) på skitsen skal i stedet være punktet (3 ; - 3) , da et af kravene er  f (3) = - 3.


Svar #3
29. januar 2017 af kawdk (Slettet)

Jamen hvordan kan man lave grafen i evt. TI-nspire eller Geogebra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2017 af StoreNord

I Geogebra kan du markere nogle tilfældige punkter og tegne en graf med "Penværktøj", og du kan også markere et definitions-område ved at skrive      2<x<10     , og du kan markere udefinerede punkter som huller.

Men det er lige så godt at aflevere et billede af en pæn håndtegning.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2017 af SuneChr

.SP 2901171841.PNG

Vedhæftet fil:SP 2901171841.PNG

Skriv et svar til: En mulig graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.