Matematik

f´(x) =0

29. januar 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

jeg skal sætte f´(x)=0    for ligningen f´(x)=1/2x^2 – 4x + 6

jeg kan ikke komme længere end hertil:

0= f´(x)

0= 1/2x^2 - 4x + 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2017 af StoreNord

0= 1/2x^2 - 4x + 6        er det samme som:

0,5x2 - 4x + 6=0                 Find diskriminanten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2017 af mathon

                               f{\, }'(x)=\tfrac{1}{2}(x^2-8x+12)=\tfrac{1}{2}(x-2)(x-6)


Skriv et svar til: f´(x) =0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.