Matematik

Niveaukurve

31. januar 2017 af oppenheimerdu (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, er der nogle der kan hjælpe med denne? Forstå ikke helt der der er markeret. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af peter lind

f(x,y) = x2-2y = c  Isoler y i den sidste ligning. Du finder ved samme lejlighed gc(x)


Svar #2
31. januar 2017 af oppenheimerdu (Slettet)

y = \frac{x^2-c}{2} er det blot det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2017 af peter lind

ja


Svar #4
31. januar 2017 af oppenheimerdu (Slettet)

Mange tak, Peter :)

Forsat go' tirsdag!


Skriv et svar til: Niveaukurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.