Matematik

Omskrivning

31. januar 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle, med at finde kubrikroden til 6,4*10^{19} uden brug af lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af mathon

          6{,}4\cdot 10^{19}=64\cdot 10^{18}=4^3\cdot \left ( 10^6 \right )^3=\left (4\cdot 10^6 \right )^3

          \sqrt[3]{6{,}4\cdot 10^{19}}=\sqrt[3]{\left (4\cdot 10^6 \right )^3}=4\cdot 10^6


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.