Matematik

Den gennemsnitlige stigning

01. februar 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau

Hjælp mig, forstår det ikke, når den gennemsnitlige stigning er lig 6.

Tjek billedet

Vedhæftet fil: stigning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2017 af janhaa

a) 6 = 100h/10

h = 0,6 (km)

b)

L = 100h/s


Skriv et svar til: Den gennemsnitlige stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.