Matematik

finde koordinaterne

08. februar 2017 af SandyW (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen

Sidder med en opgave som jeg har lidt svært ved: Opgaven lyder: Bestem kordinaterne til vektoren  → b

og der er givet at:

1: længden af vektoren b er  = 4

2: vektoren a prikket med vektoren b = 8

jeg har beregnet at vektoren a har kordinaterne 2 , -2

Håber i kan hjælpe :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2017 af peter lind

Hvis du kalder koordinaterne for b for (x, y) har du

2x-2y = 8

x2+y2 = 16

Isoler x i den første ligning og sæt resultatet ind i den anden ligning. Du har nu en 2.grads ligning i y, som du må løse


Skriv et svar til: finde koordinaterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.