Matematik

AFLEVERING HJÆLP

12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

De skal sejle med M/F Smyril

Skibet sejler fra Torshavn klokken 7.30 og det er i Tvoroyri klokken 9.25

1) Beregn skibets gennemsnitshastighed 

Samtidig med at M/F sejlede fra Torshavn sejlede en fiskekutter fra Tvoryri. Fiskeskutteren sejlede med en gennemsnitshastigheden på 15km/t .    

M/F Smyrils sejlads kan beskrives ved ligningen y= 34,3x 

Fiskeskutterens sejlads kan beskrives ved ligningen 7= -15x+65,7

2) Hvor langt Torshavn mødtes de to skibe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2017 af Therk

Betingelser for lektieforum

Skriv ikke med STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2017 af peter lind

Løs ligningen 34,3x =-15x+65,7

Jeg går ud fra at de 7 på venstre side er af ligningen for fiskekutteren er en tastefejl og at den skal være y


Svar #3
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

Ja undskyld det var en tastefejl;))

Men jeg er lidt forvirret hvad dit svar på spørgsmålene er

den første er spørgsmål er :Beregn skibets gennemsnitshastighed ?

og det andet spørgsmål er  ) Hvor langt Torshavn mødtes de to skibe?


Svar #4
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

og y står for afstand 

og x står for tid


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2017 af peter lind

Det var det andet spørgsmål jeg svarede på

Det første spørgsmål  Den tilbagelagte strækning er hastighed * tid


Svar #6
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

34,3x =-15x+65,7  Det var dit svar på spørgesmålet 2) Hvor langt Torshavn mødtes de to skibe?

men ud fra din regning kan jeg ikke se svaret  på det spørgsmål eller er det bare mig der er helt væk;)) 


Skriv et svar til: AFLEVERING HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.