Matematik

kubikrod

16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Udregning af kubikroden af

A 125 =

b. 729 =

C. 8=

D  -64 =

e 1000 000 =

taak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af SuneChr

A 125 = 53

b. 729 = 93

C. 8 = 23

D  -64 = (- 4)3

e 1000 000 = (102)3
A - e:        Hvad er kubikroden så?


Skriv et svar til: kubikrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.