Fysik

Varmluftsballon

20. februar 2017 af denklogemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til opg. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2017 af mathon

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2017 af mathon

a)
           m_{luft}^{inde}=\left ( 34\; L \right )\cdot \left ( 1{,}293\; \tfrac{g}{L}\cdot \tfrac{273}{273+59} \right )


Svar #3
20. februar 2017 af denklogemig (Slettet)

Mangler kun at løse c! :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2017 af mathon

c)
         Lettekravet 
         er:
                        (20\; g)+\left ( \left(34\; L\right) \cdot \left ( 1{,}292\; \tfrac{g}{L} \right )\cdot \tfrac{273}{273+\mathbf{\color{Red} x}}\right)>\left(34\; L\right) \cdot \left ( 1{,}292\; \tfrac{g}{L} \right )\cdot \tfrac{273}{273+20}       

med lettetemperaturen
                                          T=x^\circ C


Svar #5
20. februar 2017 af denklogemig (Slettet)

Kan du forklare hvorfor? 


Svar #6
20. februar 2017 af denklogemig (Slettet)

Men hvordan løses denne ulighed? 


Skriv et svar til: Varmluftsballon

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.