Matematik

Regning af kubikrod

26. februar 2017 af Martinsswa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner jeg denne ud. F.eks. 3√ 8

Håber i kan hjælpe mig med denne opgave. Har brugt tid på denne opgave i ca. 30 min.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af hesch (Slettet)

Du skal finde et tal, N, hvorom det gælder at N*N*N = 8

Hvis du nu gætter: N=1 finder du at 1*1*1 =1:  N er gættet for lille.

Hvis du gætter:  N=5  finder du 5*5*5 = 125:  N er gættet for stor.

Så N er større end 1, men mindre end 5.

Prøv et par gæt mere.  Der er ikke så lang vej igen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2017 af sssk1998 (Slettet)

2


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2017 af kanduhjælpemig2 (Slettet)

3√ 8  = 2


Skriv et svar til: Regning af kubikrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.