Fysik

Idealgasligningen

01. marts 2017 af Genjutsu - Niveau: C-niveau

p * V = n * R * T

hvad er sammenhængen mellem V og T hvis både n og p er konstant


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af mathon

                 V=\left (\frac{n\cdot R}{p} \right )\cdot T

                 V=k\cdot T      dvs ligefrem proportionalitet mellem V og T.

                  \frac{V_2}{V_1}=\frac{T_2}{T_1}


Skriv et svar til: Idealgasligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.