Matematik

Trigonometri opgave hjælp

01. marts 2017 af simon123456123456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er stødt ind i et problem håber i vil hjælpe med opgaven. Hvilken formel skal jeg bruge til opgave a?

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af janhaa

Sinusrelation:

sin(A) / 6,5 = sin(110) / 10,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2017 af mathon

og A er spids.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2017 af mathon

b)
               T_{ABD}=\frac{1}{2 }\cdot\left | BA \right |\cdot \left | BD \right |\cdot \sin(A+110^\circ)                   


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2017 af mathon

Brug
              \left | AD \right |=\frac{\sin(A+110^\circ)}{\sin(110^\circ)}\cdot 10{,}5


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2017 af mathon

og dernæst
                     \frac{1}{2}\cdot h_b\cdot \left | AC \right |=30

                     6{,}5\cdot \sin(180^\circ-110^\circ)\cdot \left | AC \right |=60

                     \left | AC \right |=\frac{60}{6{,}5\cdot \sin(70^\circ)}


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. oktober 2017 af PerHenrikChristiansen (Slettet)

Se også dette link:

Trigonometriopgave


Skriv et svar til: Trigonometri opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.