Matematik

hjælp

01. marts 2017 af mig8 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg går i 7 klasse er 13 år og kan virkelig ikke finde ud af ligninger, for min lærer forklarer det ikke særlig godt. Vil i ike nok hjælpe, bare vis mig det med en forståelig udregning men ligningen kommer her. 50+ (5+8) - (5+8)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2017 af mathon

             50+(5+8)-(5+8)=50


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2017 af mallecp

50+(5+8)-(5+8)=50+13-13=50


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.