Fysik

Gastryk

03. marts 2017 af Mandreas84 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er lufttrykket i en højde af 300 m over jorden overflade , når luftens massefylde er 1,14 kg/m3 og lufttrykket ved jordoverfladen er 1,016 bar?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2017 af mathon

        p_{\, 300\; m}=\left (1{,}016\; bar \right )+\left ( 300\; m \right )\cdot \left ( 1{,}14\; \tfrac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 9{,}82\; \tfrac{N}{kg} \right )\cdot \left ( 10^{-5}\; \tfrac{bar}{Pa} \right )


Svar #2
09. marts 2017 af Mandreas84 (Slettet)

Vil  det sige P300=Pb+p*g*z = 1,0495844?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2017 af mathon

Ja
                 p_{300\; m}=p_{300\; m}=1,0495844 \; bar     p_{300\; m}=1{,}0495844 \; bar


Skriv et svar til: Gastryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.