Matematik

Reducering

12. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Halløj matematik eksperter :)

Jeg har glemt alle regler omkring reducering. Nogen der kan hjælpe mig med, at reducere dette stykke, så meget som muligt:

(a+b)^2-a^2-ab


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2017 af peter lind

(a+b)2 = a2+b2+2ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2017 af mathon

eller
            \left ( a+b-a \right )\left ( a+b+a \right )-ab

            b\left ( 2a+b \right )-ab

            2ab+b^2-ab

            ab+b^2

            b\left (a+b \right )

            


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.