Fysik

Stråling og atomer

15. marts 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Beregn \lambda _{top} for en radiator med temperaturen 70 grader

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2017 af AngelOneOne

Hej Kristensenalex,

Du bruger formlen for Wiens forskydningslov:

\lambda _{max} =\frac{b}{T}

b = er Wiens forskydningskonstant (2.8977685 x 10-3 meter-Kelvin)
T = Temperatur i Kelvin

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Stråling og atomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.