Matematik

Bestem koordinaterne til punkterne

16. marts 2017 af Bobo44 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem koordinaterne til punkterne C og D når A(5,3) B(-2,4) , AC = (-1,2) og BD =(-4,6)

Hvilken formel skal jeg bruge??


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2017 af peter lind

C kar koordinaterne OA+AC = (5, 3) + (-1, 2)

Prøv selv med D


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2017 af StoreNord

D=B+(-4,6) = (-2,4)+(-4,6)=(-6,10)


Skriv et svar til: Bestem koordinaterne til punkterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.