Matematik

(2 + x)(6 - 4x + 2) =

17. marts 2017 af falloutyogi (Slettet) - Niveau: C-niveau

De eneste løsning jeg kan finde starte med 4 + 2x.... Jeg er forvirret.

Kan nogen hjælpe mig?

Og (2a + b)(b - 3a) = - 6a^2 + b² - ab

Det er korrekt, er det ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2017 af mathon

          (x+2)(8-4x)

          8x-4x^2+16-8x

          -4x^2+16


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2017 af Eksperimentalfysikeren

#0 Anden del er korrekt.

Om første del: I anden parentes samles 6 og 2 sammen: (6-4x+2) =(8-4x).

Gang derefter ind i den ene parentes. Det er ligegyldigt hvilken, men jeg viser her, hvordan du ganger ind i den første:

(2+x)(8-4x) = 2(8-4x)+x(8-4x)

Gang så ind i de to parenteser:

2(8-4x)+x(8-4x) = 2*8 -2*4x + x*8 -x*4x

Gang tallene ud:

16-8x+8x-4x2 = 16-4x2


Skriv et svar til: (2 + x)(6 - 4x + 2) =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.