Matematik

Fordoblingstid

19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laver jeg opgave c i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2017 af peter lind

Du løser ligningen 2*f(t) = f(t)*eat


Svar #3
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Det der forstod jeg ikke lige?


Svar #4
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Er det ikke noget med   at man skal bruge fordoblingskonstanten? T2=\frac{ln2}{lnA}?


Svar #5
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Hvis det hjælper bruger jeg TI-Nspire


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2017 af janhaa

a)

f(t) = 6722,9*exp(0,51*t)

b)

f(6)=143383

c)

2f(t) = f(t)*exp(0,51t)

dvs

t = ln(2)/0,51 = 1,359

altså mellom 2011 og 2012 (4,3 måneder ut i 2011).


Skriv et svar til: Fordoblingstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.