Matematik

Matematiske ligninger

20. marts 2017 af usamaahm009 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med at regne denne ligning ud for mig og forklare step for step:)
(1+x)^a = 1

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af SuneChr

Ligningen er ensbetydende med
log [(1 + x)a] = log 1
a·log (1 + x) = 0            nulreglen
x = 0  for alle a 


Skriv et svar til: Matematiske ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.