Matematik

Funktion f er givet

20. marts 2017 af sandie8210 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hejsa! En sød sjæl der måske kan hjælpe med de 2 opgaver som er vedhæftet? :)
Vedhæftet fil: 1490028524930965336009.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2017 af Mathias7878

Find F(x) af f(x), dvs. F(x) = 9 * 1/3x^3 = 3x^3 + k

Indsæt punktet (1,10) ind i F(x). Du får:

F(1)+k = 10

3*1^3+k = 10

3+k = 10

k = 10-3 = 7

dvs. F(x) = 3x^3+7

- - -

 

 


Svar #2
20. marts 2017 af sandie8210 (Slettet)

Tusind Taaak!


Skriv et svar til: Funktion f er givet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.