Matematik

f(x)=g(x)

26. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg mine øvre og nedre værdier?

Og hvordan regner jeg ligningen f(x)=g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2017 af peter lind


Svar #2
26. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet)

????


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2017 af peter lind

Brug et CAS til at løse ligningen.

Den nedre grænse er 0. Den øvre grænse finder du ved at løse ligningen


Svar #4
26. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet)

Kan man ikke løse den uden CAS?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2017 af peter lind


Svar #6
26. marts 2017 af Simonsen403 (Slettet)

Jeg får først min  CAS i morgen... Kan du fortælle mig hvad det er?


Skriv et svar til: f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.