Matematik

Lineær vækst

29. marts 2017 af hejsen21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor meget vokser antallet af brugere af Plaxo i løbet af 12 måneder ifølge modellen? forskriften er f(x) = 0.38x + 3.28. 

jeg er lidt forvirret skal jeg bare sætte 12 ind på x`s plads i forskriften? eller skal jeg sige a*12


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

Du bliver nødt til at give noget information om, hvad x og f(x) angiver. 


Svar #2
29. marts 2017 af hejsen21 (Slettet)

Tabellen viser udviklingen i antallet af brugere af adressetjenesten Plaxo. hvor f(x) er antal brugere (målt i mio.), og x er antal måneder efter september 2004. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

Prøv at vedhæfte et billede af hele opgaven. Så kan jeg også tjekke, at forskriften er rigtig - givet at du selv har skulle bestemme den. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2017 af SuneChr

For funktionen
f (x) = ax + b
gælder:
Hvis
x vokser fra x1 til x2 så er x vokset med (x2 - x1)
f (x) er da vokset fra f (x1) til f (x2) så f (x) er vokset med   ax2 + b - (ax1 + b) = a(x2 - x1)  uafhængig af b.


Skriv et svar til: Lineær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.