Matematik

Et E midt i tallet??

30. marts 2017 af ToveBjergegaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad giver det her tal  hvor der pludselig er et "e" midt i det hele; 4.43889e?−181


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2017 af mathon

Videnskabelig notation:

                                            t\cdot 10^n noteret t\; EE\; n eller t\; e\; n
da man jo arbejder i tital-systemet, behøves roden 10 ikke at blive noteret.

eks
            272 \; mio.=2{,}72\, e8

           0{,}000318=3{,}18\, e-4


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2017 af StoreNord

4.43889e?−181

4.43889EE−181      = 4.43889 * 10-181

Muuligvis:                         4.43889 * e-181     hvor e = ca 2,7


Svar #3
30. marts 2017 af ToveBjergegaard (Slettet)

Okay så hvis jeg har forstået i rigtigt så er tallet meget lille? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2017 af fosfor (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Et E midt i tallet??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.