Matematik
Er dette svar rigtigt? Vedr. Procent
30. marts 2017 af
Alisalman (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Karl indsætter 4.000 kr. i banken til en fast årlig rente på 2,9%
Hvor stort et beløb står der på kontoen efter 5 år? 4 614,62
Jeg har brugt kn formlen: Kn = Ko (1+r)^n
Altså: Jeg isolere kn = 4.000/(1+0,029)^5 Ko = 4. 614,62
Er dette sandt?
Hvor stort et beløb står der på kontoen efter 5 år? 4 614,62
Jeg har brugt kn formlen: Kn = Ko (1+r)^n
Altså: Jeg isolere kn = 4.000/(1+0,029)^5 Ko = 4. 614,62
Er dette sandt?
Svar #1
30. marts 2017 af StoreNord
Kn er isoleret fra starten. Du skal bare regne højresiden ud.
Dit facit er rigtigt, men din opskrivning stinker. :)
Forresten skal du oprunde med een øre.
Svar #2
30. marts 2017 af Alisalman (Slettet)
Hov, ja det kan jeg se, at den stinker.. Må lige kigge en ekstra gang fremover :-)
Skriv et svar til: Er dette svar rigtigt? Vedr. Procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
