Matematik

Trigonometri

31. marts 2017 af 1234matematikspasser (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Nogen der vil hjælpe med opgave 2, 4, 5 og 6.. Forstår dem dsv ikke:/

Vedhæftet fil: Aflevering 9.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2017 af StoreNord

2a)         De to trekabter er retvinklede; så er ensliggende stykker proportionale. 200/700

4)           Du må da selv kunne finde DE; og så bruge Pythagoras!


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2017 af StoreNord

2a)         De to trekanter er retvinklede; så er ensliggende stykker proportionale.     200/700

4)           Du må da selv kunne finde DE; og så bruge Pythagoras!

5a)         Her skal du bruge Pythagoras i  trekant ABC til at finde AB. Og så er Cos B=20/AB.

5b)         I trekant BCD er Tangens(B)=(8+7,32)/20.

              Træk så den lille vinkelB fra den store vinkelB.


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. marts 2017 af mathon

Opgave 6:
             
                         |AB|=\frac{\tan(w)-\tan(v)}{\tan(w)\cdot \tan(v)}\cdot (200\; m)


Svar #4
31. marts 2017 af 1234matematikspasser (Slettet)

#3

Opgave 6:
             
                         |AB|=\frac{\tan(w)-\tan(v)}{\tan(w)\cdot \tan(v)}\cdot (200\; m)

Mange tak for hjælpen :D


Svar #5
31. marts 2017 af 1234matematikspasser (Slettet)

#2

2a)         De to trekanter er retvinklede; så er ensliggende stykker proportionale.     200/700

4)           Du må da selv kunne finde DE; og så bruge Pythagoras!

5a)         Her skal du bruge Pythagoras i  trekant ABC til at finde AB. Og så er Cos B=20/AB.

5b)         I trekant BCD er Tangens(B)=(8+7,32)/20.

              Træk så den lille vinkelB fra den store vinkelB.

Mange tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.