Fysik

Opløftning med SI-enheder.

07. april 2017 af JoPDa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan det skal sættes op når en værdi i SI-enheder skal opløftes i en potens.

Eks. 3s skal opløftes i 2. potens. Hvad er korekt?

3s2

(3s)2

32s


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2017 af mathon

                       \left ( 3\cdot s \right )^2=3^2\cdot s^2=9s^2


Skriv et svar til: Opløftning med SI-enheder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.