Matematik

Den dansk 20 kr.

11. april 2017 af Hove65 - Niveau: 9. klasse

                                                  Hej

Er der en som vil hjælpe?

Hvad er Rumfang af en Dansk 20 kr i mm3?

svaret skal have en decimal 

vægten 9,3 g

Diameter 27mm

Tykkelse 2,35 mm


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2017 af mathon

       Rumfang = t\cdot \tfrac{\pi }{4}\cdot d^{\, 2}=\left (2{,}35\; mm \right )\cdot \tfrac{\pi }{4}\cdot \left ( 27\; mm \right )^2


Svar #2
11. april 2017 af Hove65

Jeg siger tak for hjælpen


Skriv et svar til: Den dansk 20 kr.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.