Matematik

Annuitetsregning lån hjælp

17. april 2017 af MarkRasm - Niveau: B-niveau

Opgaven er her

Opgave 1

a: har jeg fået y=12950kr

b: har jeg fået 65734.5kr som den nye saldo i 4. termin.

c: har jeg fået 24084kr

Har jeg lavet dem rigtigt?

Opgave 2

a: får 471kr som månedlig ydelse

b: får 757kr som månedlig ydelse på 24 måneder

c: jeg ved ikke hvad jeg skal her


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2017 af mathon

Opgave 2

b)
             månedlig rentesats
                                               r_{md}=1{,}06^{\frac{1}{12}}-1=0{,}004868

            månedlig bankydelse:

                                               y_{bank}=\frac{10^4\cdot 0{,}004868}{1-1{,}004868^{-24}}=442{,}49


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2017 af mathon

Opgave 2

a: forhandlermånedlig ydelse  470,74 kr

b: bankmånedlig ydelse          442,49 kr

c) Ved du, hvad du skal nu?


Svar #3
18. april 2017 af MarkRasm

Ja sige at banklånet er bedst da ydelsen er lavere? :)

Skriv et svar til: Annuitetsregning lån hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.