Matematik

hjælpe med nogle opgaver

19. april 2017 af Mille564 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej nogle der vil hjælpe med tre opgaver??

Vedhæftet fil: matematik1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af mathon

Opgave 1:

Brug formlen:
                               \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}      hvor P(x,y) er et variabelt punkt.


Svar #2
19. april 2017 af Mille564 (Slettet)

er det to-punktsformlen ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2017 af janhaa

1a)

slope: a = 12/3 =4

y = 4x + b

der

17 = 4*5 + b

b = -3

y = 4x - 3

b)

y = 0 = 4x-3

x=3/4

Q=(0.75, 0)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2017 af mathon

                               \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1} 

                               \frac{y-17}{x-5}=\frac{29-17}{8-5}=4

                               y=4\left ( x-5 \right )+17

                               y=4x-3


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2017 af mathon

som på akseskæringsform
er:
                            \frac{x}{\tfrac{3}{4}}+\frac{y}{-3}=1


Svar #6
19. april 2017 af Mille564 (Slettet)

forstår ikk helt det med

x=3/4

Q=(0.75, 0)


Skriv et svar til: hjælpe med nogle opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.