Matematik

Hjælp til reducering

28. april 2017 af Natashha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg kan ikke rigtig reducere denne her. 

a^2 +b^2 - a(a+b)

Håber I kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2017 af janhaa

a^2+b^2-a^2-ab=b^2-ab


Svar #2
28. april 2017 af Natashha (Slettet)

Kan du skrive mellemregningerne med?

Jeg fik det ellers til: a^2+ b^2-2a+ab

Svar #3
28. april 2017 af Natashha (Slettet)

Eller: (a*b)^2-2a-ab

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2017 af MatHFlærer

Gir det mening med farverne? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2017 af Mathias7878

Du skal gange parentesen ud og se, hvad der går ud med hinanden. Du kan se mellemregnignerne i svar #4

- - -

 

 


Svar #6
28. april 2017 af Natashha (Slettet)

Jeg er nogenlunde med. Det eneste jeg ikke er med på, er hvordan 'a*a' giver a^2? Jeg havde nok skrevet 2a


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2017 af Mathias7878

a+a = 2a

a*a = a^2

- - -

 

 


Svar #8
28. april 2017 af Natashha (Slettet)

Når ja, det giver god mening. Mange tak :D


Skriv et svar til: Hjælp til reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.