Fysik

at isolere de følgende variable:

06. maj 2017 af Nannnnnna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået til opgave at isolere denne formel: p = p0 +pgh?, så jeg skal finde g og p0, men aner virkelig ikke hvor jeg skal begynde?! please hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2017 af fosfor (Slettet)

p0: Træk pgh over på den anden side
p - pgh = p0

g: Træk p0 over på den anden side, og divider med ph
(p - p0)/(ph) = g


Svar #2
06. maj 2017 af Nannnnnna (Slettet)

Tusind tak, hvis det er okay så er der også lige en anden ogave jeg er lidt usikker om er rigtig forstået. 

1) På det dybeste sted i Storebælt er havdybden 50 cm.
Beregn trykket i atm i den dybde, når saltvandsdensitet er 1,03 g/cm^3 hmm?

skal trykkraften beregnes i enheden pascal ud fra formlen: P = F / A

Eller  = P / (h • g)? eller er jeg helt galt på den??


Skriv et svar til: at isolere de følgende variable:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.