Matematik

Hjælp :)

06. maj 2017 af Rothhaus123 - Niveau: 8. klasse

Har brug for hjælp til at løse de her opgaver?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: IMG_4765.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2017 af mette48 (Slettet)

Vis først det du selv har lavet og stil så konkrete spørgsmål til det du mangler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2017 af MatHFlærer

Ja, som Mette skriver, så vis hvad du har. Upload dine evt. udregninger, så kan vi hjælpere på SP hjælpe dig så godt som muligt.

God lørdag :-)

Mvh

Anders


Svar #3
06. maj 2017 af Rothhaus123

Hej Anders, jeg fostår ikke opgave 5.1 og 5.2 så det er lidt svært at vise udregningen

Mvh

Victor


Svar #4
06. maj 2017 af Rothhaus123

Hej Anders igen, kan du hjælpe med at finde ud af hvilke figurnumre der inholder mere end 1000 enhedstrekanter? 

Tak på forhånd og forsat god lørdag

Mvh Victor


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2017 af MatHFlærer

5.1)

Du kan se, at omkredsen af figur 1 er 6, figur 2 er 12, figur 3 er 18, figur 4 er 24, hvad mon figur 5 så er? Kan du se det mønster der dannes?

5.2)

Kig på mønstret ovenfor.

5.3) 

Grafen kan du tegne i GeoGebra ved at indskrive formlen Tn=6n2 f.eks. find støttepunkter til figur 1 op til figur 8 eller noget. 

5.4)

Brug formlen Tn=6n2 og indsæt 9 på n's plads.

5.5)

Løs ligningen 1000=6n2


Skriv et svar til: Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.