Matematik

Statistik

08. maj 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til en opgave! opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2017 af StoreNord

Medianen er (3+x)/2      ifølge

https://www.google.dk/search?client=ubuntu&channel=fs&q=median&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=TtUQWdKmIYn_swGlh46gDw

Middeltallet er (2+3+3+x+7+7)/6      ifølge

https://www.matematikfessor.dk/lessons/middeltal-248

Sæt de to udtryk lig med hinanden, og find x.


Svar #2
08. maj 2017 af bradapete (Slettet)

\frac{3+x}{2}=\frac{2+3+3+x+7+7}{6}\Leftrightarrow \frac{3+x}{2}=\frac{22+x}{6}\Leftrightarrow 6(3+x)=2(22+x)\Leftrightarrow 18+6x=44+2x\Leftrightarrow 6x-2x=44-18\Leftrightarrow 4x=26\Leftrightarrow x=6.5 skal vi vel bare isoler x?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. maj 2017 af StoreNord

Ja


Svar #4
08. maj 2017 af bradapete (Slettet)

#3

Ja

ser det rigtig ud?


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. maj 2017 af StoreNord

Ja


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.