Matematik

f(2)-f(-3)=4 og f(0)-1

10. maj 2017 af kidjonas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften, sidder her med min sidste matematikaflevering (som skal afleveres i morgen), men kan ikke finde ud af denne opgave.

Om den linære funktion oplyses, at:

f(2)-f(-3)=4 og f(0)=-1

Hvor meget vokser funktionen i [-3,2]?

Bestem f(12), og løs derefter f(x)=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2017 af fosfor (Slettet)

i [-3,2] vokser den f(2) - f(-3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2017 af StoreNord

Se vedhæftede


Svar #3
11. maj 2017 af kidjonas (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: f(2)-f(-3)=4 og f(0)-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.