Matematik

Årskarakter/skiftlig eksamen

05. juni 2017 af marcandersen1997 - Niveau: B-niveau

Jeg har fået 02 både mundtligt og skriftligt i årskarakter i matematik, men jeg dumper formentlig den skriftlige eksamen. Hvis det sker, dumper jeg så også matematik som fag?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2017 af S28 (Slettet)

Så vidt jeg ved vægter Matematik B - 1.5 samlet (mundligt og skriftligt)
2 * 0.75(skriftligt) = 1.5
2 * 0.75(mundligt) = 1.5
1.5 + 1.5 = 3

For at bestå skal du have mindst 2, så dvs. hvis du får -3 til eksamen består du ikke faget. Men får du over, består du. 
Dette er hvad jeg tror, kan godt være jeg har overset noget. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2017 af allan_sim

#0.

Ja, det gør du. Der beregnes et simpelt gennemsnit. Med 00 ved skriftlig eksamen er gennemsnit (2+2+0)/3 = 4/3, og dermed under 2,0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2017 af PeterAHansen (Slettet)

Da du ved karakteren 00 til eksamen vil have et snit i faget på 1 og i tilfælde af -3 -0,5, så vil - desværre - dumpe faget i tilfælde af, at du ikke består den skriftlige eksamen.

Svar #4
07. juni 2017 af marcandersen1997

#2

#0.

Ja, det gør du. Der beregnes et simpelt gennemsnit. Med 00 ved skriftlig eksamen er gennemsnit (2+2+0)/3 = 4/3, og dermed under 2,0.

Dermed under 2,0. Snakker vi hermed om hele mit gennemsnit for de tre år på gymnasiet eller bare i matematik??


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2017 af S28 (Slettet)

#4
#2

#0.

Ja, det gør du. Der beregnes et simpelt gennemsnit. Med 00 ved skriftlig eksamen er gennemsnit (2+2+0)/3 = 4/3, og dermed under 2,0.

Dermed under 2,0. Snakker vi hermed om hele mit gennemsnit for de tre år på gymnasiet eller bare i matematik??

Det jo dit gennemsnit for matematik, #2 har jo ikke fået oplyst andre karakterer end dine matematikkarakterer.


Skriv et svar til: Årskarakter/skiftlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.