Matematik

Hvordan skal jeg lave denne opgave?

06. juni 2017 af simon123456123456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg AB?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2017 af mathon

For arealet 
gælder:
                           \small \frac{1}{2}\cdot h_c\cdot \left | AB \right |=T          

                           \small \small \left | AB \right |=\frac{2T}{h_c}          


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2017 af PeterValberg

Benyt at trekantens areal kan bestemmes som:

T_{ABC}=\tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g

hvor |AB| er grundlinjen g

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
06. juni 2017 af simon123456123456 (Slettet)

Hvad er g i dette tilfælde?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2017 af mathon

      \small \small \small g=\left | AB \right |=\frac{2\cdot 20}{5}


Svar #6
06. juni 2017 af simon123456123456 (Slettet)

.


Skriv et svar til: Hvordan skal jeg lave denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.