Matematik

eksamen

08. juni 2017 af zigmaistro (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan nogen forklare disse:

parablen toppunktsform f(x)=a(x−xo)2+df(x)=a(x−xo)2+d

parablen standardform

den rette linje y=ax+b y=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2017 af StoreNord

se:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1760662#1760687


Skriv et svar til: eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.