Matematik

økonomi /matematik

22. juni 2017 af klotte (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg plejer at hjælpe folk heirnde men denneher nød kan jeg ikke selv knække ? nogle bud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2017 af PeterValberg

Hvilken "nød" ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. juni 2017 af klotte (Slettet)

hov hvordan vedhæfter man et billede fra fb ?


Svar #3
22. juni 2017 af klotte (Slettet)

tror den blev vedhæftet ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2017 af fosfor (Slettet)

1) forventet indkomst 0.6 (250000-160000)+0.4 (90000-160000)

7) se på hvilken nytte der er højst: enten \sqrt{160000-\text{pris}}
eller 0.5 \sqrt{90000}+0.5 \sqrt{160000}
hvor pris er bestemt i 6)


Skriv et svar til: økonomi /matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.