Matematik

Talrække.

28. juli 2017 af Blithe - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg kan simpelthen ikke finde mønsteret her. Nogen der kan finde ud af det?

1000   ?   40   ?   1,6   0,32


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2017 af janhaa

1000/25 = 40

40/25 = 1,6

1,6/ 5 = 0,32


Svar #2
28. juli 2017 af Blithe

Hvad skal der stå ved spørgsmålstegnene?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. juli 2017 af janhaa

#2

Hvad skal der stå ved spørgsmålstegnene?

25


Svar #4
28. juli 2017 af Blithe

Ok


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. juli 2017 af Soeffi

#0 

Nok snarere: 1000  200  40  8  1,6  0,32...divider med 5 hver gang.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. juli 2017 af SuneChr

# 0
Giv tallene indeks
a1 , a2 , a3 , ... an , ...
Da har vi:

a_{n}=\frac{5000}{5^{n}}


Skriv et svar til: Talrække.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.