Fysik

Xylofon - Musikinstrument - Hjælp

13. august 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg har nu siddet og kæmpet med disse to opgaver (se vedhæftet). Jeg er meget i tvivl om hvordan man laver (a og derfor vælger jeg at spørge om hjælp...

Til opgave (a har jeg tænkt mig at benytte bølgeligningen v=f*lambda, hvor lydens hastighed er: v=343m/s og frekvens i røret er f=349Hz  -  dog ved jeg ikke om det er en rigtig antagelse.

Håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2017 af Number42 (Slettet)

Jo det giver dig bølgelængden som du så skal tilpasse røret med en knude i den ene ende og en bug i den anden.


Svar #2
14. august 2017 af NiklasLarsenMolbjerg

ok, men kan du også hjælpe mig med b)


Skriv et svar til: Xylofon - Musikinstrument - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.