Matematik

billedmængde

21. august 2017 af line3012 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har en opgave som lyder hvad er billedemængde g(L∩T) og urbilledet f-1(L∩T), men hvordan gør man dette.

Mit gæt er at sætte L∩T ind på n plads, og det jeg får må være billedmængden, men er det rigtigt, og hvordan læser man urbilledet?

Informationer

L={m ∈ Z| m lige } ⊂ Z

U={m ∈ Z| m ulige } ⊂ Z

T={m ∈ Z| 0≤ m < 30 }

g:L->Z, g(n)=n/2

g: U->L, f(m)=3m+1


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2017 af Anders521

Hejsa,

prøve at se afsnit 3.2 i den vedhæftede fil. Måske kan det hjælpe dig.

Vedhæftet fil:maty.pdf

Skriv et svar til: billedmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.