Matematik

decimaltal til brøk

23. august 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle sammen 

jeg sidder her med en lidt svær opgave syntes jeg. jeg skal finde ud af hvad 0,777 og 0,090909 er som brøk 

vil gerne have lidt hjælp. 

tak på forhånd  


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af mathon

               0{.}777=\frac{7}{10}+\frac{7}{100}+\frac{7}{1000}=\frac{777}{1000}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2017 af mathon

              0{.}090909=\frac{9}{100}+\frac{9}{10000}+\frac{9}{1000000}=\frac{90909}{1000000}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2017 af Meteora1 (Slettet)

#0

hej alle sammen 

jeg sidder her med en lidt svær opgave syntes jeg. jeg skal finde ud af hvad 0,777 og 0,090909 er som brøk 

vil gerne have lidt hjælp. 

tak på forhånd  


            0,777 = 7/9   og  0,090909 = 1/11


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2017 af mathon

Divider
                 7,0000000 : 9 =
  og

                 1,0000000 : 11 =                                         og bestem perioden.


Skriv et svar til: decimaltal til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.