Matematik

stambrøker

23. august 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvilke af de 20 første stambrøker, kan omskrives til periodiske decimaltal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af StoreNord

Hvad forstod du ikke i        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1769371

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2017 af Meteora1 (Slettet)

#0

hvilke af de 20 første stambrøker, kan omskrives til periodiske decimaltal.


             1/3 = 0,333333....    1/9 = 0,111111.... og  1/11 = 0,090909.....


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2017 af fosfor (Slettet)

Alle sammen.


Skriv et svar til: stambrøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.